32 Tatoo ‘Fail’ Habis, Membuat Mata Berkenyit Melihatnya

Sama ada anda suka tatu atau tidak, anda pasti akan bersetuju dengan satu perkara ini: penting untuk membaca terlebih dahulu sebelum membuatnya secara kekal pada kulit anda.

Internet penuh dengan contoh-contoh yang tidak masuk akal buat tatu yang melucukan dan kami akan menunjukkan kepada anda 32 senarai epik gagal yang membuat kami paling ketawa.

Sesetengah daripada mereka hanya salah eja, sesetengah orang lain begitu buruk sehingga sukar untuk kami melihatnya, sesetengah yang lain tidak dapat dijelaskan, tetapi satu perkara yang pasti: apabila anda merancang untuk membuat tatu pada masa akan datang, anda pastinya akan mengingati artikel ini.

Enjoy!

1. Never don’t give up. Tidak masuk akal ayat ini.

2. Adakah dia ingin membuat tatu bintang-bintang?

3. Stand tall..

4. Tidak perlu memakai seluar dalam lagi. Selama-lamanya…

5. Duit syiling dekat punggung.

6. Banyak keluarganya kan… families.

7. Part mana yang nampak macam Michael Jackson? Kalau tiada huruf MJ, mungkin ini adalah tatu seorang pencacai berjaya.

8. Percaya. Dalam bahasa inggeris bilang belive. Hahaha.

9. Saya tidak dapat menekanya tapi yang ini smart la.

10. Adakah ini adalah pokok krismas ataupun simbol karen? ‘Mengejutkan’.

11. Langsung tidak sama.

12. Apa maksud ni? Bayinya pun ikut kebingungan kebangangan ibunya.

13. Raja dinosaur T-rex dengan lengan yang panjang sedang kurus kelaparan. Mungkin itu tajuk tatu ini.

14. Apa yang seharusnya saya cari di sini?

15. Tukang tatu mungkin sedang mabuk ketika membuat tatu ini. NY yang diminta, lain yang dapat.

16. Wow, ini tahap maha dewa punya tatu ni. Posisi khas sahaja baru boleh nampak tatu ini.

17. Ini haribulan dari planet mana ni? Mungkin dari planet Uranus.

18. This is so ridioulous. Hahaha…

19. Cantik kan kening saya. Jimat masa bersolek kening.

20. Agaknya GF orang berkulit hitam.

21. Kali ni buat tatu tebal sikit. Supaya satu dunia nampak.

22. Siapa ajar budak ni mengira di sekolah?

23. Heat atau heart? Betul bikin gerigitan ni.

24. Nombor jam macam salah ja tu.

25. Sampai puting sekali kena lukis. Aduhai, apalah bongok betul pelukis tatu ni.

26. Wahaha… cantik.

27. Boo Bear atau Boob ear… Bersangka baik lah kan.

28. Sayap atau kasut?

29. Mantap…

30. Pacman.

 

Jangan lupa untuk Like & Share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *